01 March 2012

Jenny & mä

Photobucket
Mun uus tukka & luuseriolo. Luovutin itselaukasimen kanssa. No nyt menin sanattomaks. Kelasin nukkuneeni viimeks kokonaisen yön heräämättä viime vuonna. En muuten suosisi pandalookkia. Tänään vois yrittää kun oma pikku kotini kutsuu pitkän tauon jälkeen. Etteikö nyt ihan herkuksi menis meikkiksen elämä niin viikonloppu on yhtä suuri kuin osasto yhtä suuri kuin koirankoppi yhtä vitun suuri kuin vitutus. Tätä se on kuulemma koko kevät, halle-juokse-lujaa. Säälipisteitä? Hymyilin ääneen kortisoninaamaani, ei siis ole bulimiaa.

8 comments:

 1. oot tosi nätti!! jäänkin seuraamaan sun blogia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kelasin just laittaa tyylii trollfacen naamani päälle ku en kestä kattella sitä :-D Kiitos kuitenki :>

   Delete
 2. hitto saako kortisoonilla noin nätin naaman??? Pitää kai käydä apteekissa hakemassa=) Luen sun blogiasi läpi sen vasta löydettyäni. Olen vastavalmistunut kuvataiteilija ja olen aivan ihastunut sinun kuviisi ja koko ihmiseen niiden takana. (miten tämän nyt selittää, sinun suora katseesi ja avoimuutesi joka kuvista porautuu katsojaan, se miten olet läsnä niin omana itsenäsi...)Ehkä näistä kaikista kuvista vois tehdä kirjan? Joohan!!! Laita joku muu asialle jos et itse pysty, ja ehkä joku alan ammattilainen avuksi. Zemppiä ja iloisia ihania raukeita mietiskeleviä päiviä sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eipäs nyt liiotella siellä! Jos oot nyt tosissas, mä olen ihan hirveen otettu tästä kommentistas :-) Kiitos superisti!
   Ootko sä joku ajatustenlukija kun just sain valmiiksi (Ifolorin..) valokuvakirjan jota kummitäti on mun kuvista pyytänyt :-D Oon ku tikkukaramellin saanut pikkutyttö, kiitti vielä!

   Delete
 3. Kyllä mä olen ihan tosissani kaikessa mitä sanoin. Kiva jos olet itsekin miettinyt asiaa ja toteuttanutkin! Toivottavasti me muutkin saadaan nähdä sun kuvia ja muuta mitä haluaisit julkaista. Ehkä Verna haluaisi ottaa tämän asian kontolleen jos sua kiinnostaa, jos hän siis jaksaa ja haluaa? Mä itse vaan maalaan, en ole kovin hyvä noissa jutuissa, muuten auttaisin mielelläni. Mutta löytyy varmasti ihmisiä jotka auttaisivat tässä. Ehkä sun luokkakaverit?

  Tuolla toisissa kommenteissa joku sanoi, et olet tuonut hirveesti uusia näkökulmia elämään tms ja mulla on kanssa sellainen fiilis. Tuo sun pohdiskeleva tapasi kirjoittaa ja kuvata inspiroi mua valtavasti. Mä olen itse pian kolmikymppinen, ja silti mä saan niin paljon sun teksteistä ja kuvista. Mä tiedän, että sä olet rohkea tyttö ja jotenkin saan sellaisen kuvan, ettet pelkää. Eikä sun tarvikaan, sulla on hieno asenne=) Mua on huvittanut se kun kirjoitit jossain ,että esikoulussa joku kiusasi sua sen vuoksi, että "tiesit liikaa". Aika hieno kohteliaisuus, eikö=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvat ovat oikeestaan samoja kun täällä blogissa. Ei oo ollut mahdollisuuksia pitää missään photoshootteja, hö! Luokkakavereitani en tunne, mutta tunnetko sä siis Vernan? Hällä on ainakin joku oma projektisa menossa. Mahtavuutta joka tapauksessa kuulla oman käden tuotoksien inspiroivan jotakuta. Kiitos kuitenki kommentistasi!
   Kiusaaminen on silti aina kiusaamista. Pikkuvergion ei silloin aiheen huvittavuutta ja paistavaa kateutta tajunnut :-(

   Delete
  2. Niin en siis tunne Vernaa, mutta näin hänestä siis telkussa ohjelman ja äskettäin löysin hänen bloginsakin. Ajattelin, että ehkä hän olis sellainen ihminen, jolle nuo kuvat vois jättää sitten jos. Keksisitkö mulle muuten tekosyyn käydä hakemassa suklaata kaupasta;)?

   Delete
  3. Laitan niitä aina tasasin väliajoin myös tikulle ja kaikki kuvathan löytyy mun oman koneen kansioista, että sieltäpähän kaikki saavat niitä ottaa :-D Mitä sä niiku tarkalleen ottaen meinaat tolla kirjahommelilla?

   Suklaalle ei tekosyitä tarvita! On vain syitä hakea sitä: tänään on sunnuntai, olet olemassa, suklaa on hyvää, sulla on kivat sukat jalassa jnejne!

   Delete