17 April 2012

Block -valaisin

Photobucket
Siinä se on! Kauan odotettu Block -valaisin! On se vaan niin nätti (ja perkeleen vaikee kuvattava), vaikka ei vielä oikeuksiinsa pääsekkään kotonani jossa meinaa laskutila loppua. Blockin myötä iski taas kauhea sisustusvimma ja -inspiraatio. Sisustus,  yks mun intohimoistani. Mulla on siitä asti kun omaan kämppään muutin ollut tarkat visiot miten mä sen kalustan ja somistan. Tätä harrastusta jarruttaa ärsyttävästi tää leukemia. Uusimisen jälkeen oon vaan ravannut Turussa, eikä aikaa oo ollut mun visioita toteuttaa. Lisäksi suurentuneen infektioriskin takia pitää välttää ihmisjoukkoja ja miettiä, missä kulkee. Toki se pieni perfektionistikaan sisälläni ei anna hankkia kuin niitä täydellisiä, tai ainakin melkein, kalusteita. Täällä on hyvä toteuttaa näitä ideoita kun en sittenkään muotoilijaksi tai sisustusalalle hakenut. Onneksi kolme suvun naikkosta lähtee luultavasti lähiaikoina Ikeaan niin voin raapustaa heille ostoslistan mukaan, jos tänne yksiöön sais vähän tilantäytettä!

7 comments:

 1. Tuo on kyllä todella hieno valaisin. Olen salaa halunnut tuota ja aika kauan, mutta taitaa jäädä haaveeksi siihen asti, että muutan sitten joskus omaan asuntoon. Tuo ei sopisi tällä hetkellä mitenkään mun huoneeseen ja ei se pääsisi edes oikeuksiinsa siellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, niin on! Block on ihanan simppeli mutta silti katseita keräävä. Ja ajaton, että ei vanhennu jos vaikka ostat sen sitten omaan asuntoosi :-)

   Delete
 2. Replies
  1. Harri Koskisen suunnittelema design-lamppu!

   Delete
 3. Veera auta, menin mokaa :-D mul tuli noi hemmeti reunukset noihi kuvii takasi, miten se saikaa pois xd ..

  ReplyDelete
 4. Veera auta :-D Menin säätämää ja onnistui saamaa noi reunukset mun kuvii uusiks, help me, miten ne saa pois!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitoin sulle tosiaan fbs ku netti lagas himas!

   Delete