25 April 2012

Sitä sun tätä

Photobucket[1] Tätä ette ikinä arvaa... mut nää on mun mausteita! Joo o. [2] Mun kämppis (kakkapää) sai eilen tiputettua nätin laskosverhon lattialle? [3] Mun HD-, laajakuva-, taulutelevisio. Kyllä tosta kelpaa Ismo vs Mikael -matsia kattoa. [4] Paskanuudeleita mistä tulee vaan nälkä. No, oli tarjouksessa.

Tohveli kun olen, jaksoin ladata vaan Poladroidin tälle koneelle. Sen takia lapsettaa -kuvat ja kuvatekstit. Keskittyminen ei riitä, Windowsissa on niin eri systeemi. Plussana oon väsy aikasen herätyksen takia kun oon tottunut muuten nukkuun puoleen päivään. Eilen siivosin kämpän lattiasta kattoon, en malttanut mennä nukkumaan ja aamulla mulla oli sädehoidon suunnittelu. Koin pienosia kauhun hetkiä siellä. Koska koko kehon sädetyksessä joutuu olemaan noin kolmen vartin verran paikoillaa, jouduttiin mua mittailemaan ja merkkailemaan muunmuassa patjan teettämistä varten.
En todella oo sinut hoitojen aiheuttamasta painonnousun kanssa ja tiedostan vallan hyvin, että sitä painoa on kertynyt ihan liikaa. Mutta kun mitta mahtuu just ja just sun mahan ympärille, ei paljon naurata. Alipainon ylärajoilta ylipainon alirajoille ja ruokatavat kääntynyt päälaelleen reilussa vuodessa. Syön tälläkin hetkellä, nolottaa myöntää. Sairaalan kanttiinissa, taaskin syödessä, mulle tuli kuitenkin aika tsemi päälle tajutessani että tää rumba alkaa ens viikon perjantaina. Syövälle knockout ja sen jälkeen mä alan hoitaan henkistä puolta kuntoon. Kättä päälle.

Kid Cudi - Darkness be rising

6 comments:

 1. heihei, eipäs pilkata pirkan tom yam -nuudeleita, ne on parhaita.

  ja voimatsemppejä hoitoihin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan ne hyviä, mut täynnä kaloreita eikä ees vie nälkää :-D :-(
   Kiitos!

   Delete
 2. tosi kiva tää sun blogi :)

  ♥ leave-world.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. about kaikista blogeista mitä luen, sun uudet postaukset ilahduttaa eniten, koska noin ihana tyttö ansaitsee elää täysillä. laitahan tosiaan kunnolla turpaan sitä paskiaista, voimia ja tsemppiä miljoonasti ♥

  ReplyDelete