11 April 2012

'Toi Michael näyttää ihan koiralta'

PhotobucketPhotobucket
© Emma
Oltiin perjantaina Emman kans kattomassa Voice of Finlandin kenraaliharkkoja Turussa. Ei mennyt reissu ihan hukkaan sillä opin ainakin sen ettei kannata ottaa kengiksi 13cm korkoja vaikka oliskin korokepohjilla varustetut... Niillä ei ole hyvä juosta bussiin eikä kävellä epätasaisilla pinnoilla. Voi vaikka käydä niinkin hassusti että kun oot vihdoin päässyt päätepisteeseen suhtkoht mallikkaasti seisomaan paikoilleen, väsynyt nilkka nyrjähtää ja kaadut komiasti. Muuten oli kivaa, siitäkin huolimatta että matka venyi oletettua pidemmäksi.

Asiasta poiketen tarviin teijän apuu! Mun nykyinen kännykkäni lahoaa hitaasti mutta varmasti ja vihdoin mulle on luvattu ostaa uus. Pohdin kahden vaihtoehdon välillä, iPhone 4s tai Nokia N9. Oon aina halunnu iPhonea mutta kun näin Gigantissa N9:n olevan hurjassa alessa, mä aloin epäröimään. Isällä on toi Nokia ja hän on sen kehunu maasta taivaaseen. Kaverilla on iPhone mutta ei hän oikeen osannu sanoa muuta kuin sen olevan liian pramea hälle, ja akusta, jonka joutuu joka päivä lataamaan. Yleisesti ottaen N9 on saanut paremmat arvostelut, mitä netistä oon lukenu. Muttakun se toinen olis iPhone. Joten jos omistat jomman kumman kyseisistä kännyköistä, kertoisitko oman mielipiteesi siitä, plussia ja miinuksia, kiitos!

22 comments:

 1. Omistan ihan sen normin iPhone nelosen ja se on ollut mulla yli vuoden ja rakastan sitä <3 Ei oo ollut oikeen mitään vikoja, en oo joutunut ikinä viemää korjaukseen tai mitään..akku menee nopeasti, kun pitää nettiä ja sovelluksia päällä, mutta se on oikeestaan kaikissa älypuhelimissa niin, että se akku menee nopeesti..sanon, että osta se iPhone :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monet iPhonen omistat just sanoo ettei vaihtais. Toi akkujuttu on varmaan ihan totta kyllä.
   Tää on vaikeeta :-(

   Delete
 2. Poikaystävällä uus N9 ja ooon iha tykästyny siihe, mitä nyt oon saanu sitä hiplailla ;D siin on kuulemma kestävä akku ja kaikki on toiminu tosi hyvin ja näppärästi, ja toki se näppäimistö on plussaa, suosittelen! :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm äskön olin vielä iPhonen kannalla enemmän, apua :-D

   Delete
 3. iPhone on love! Mun ei tarvii ees ladata akkua iha jokapävä jos en käytä puhelinta niin hirveesti, ja tota N9 joutuu lataan varmaa aika saman verra. Iskällä ja veljellä on toi N9 ja ei ainakaa kestäny vessanpönttöön putoomista toi veljen puhelin :---D mutta mä kannustan siis iPhonea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä käytän aika paljon nettiä kännykällä eli mulla ei varmaan kauaa kestäis, mutta eipä kestä nykysessäkään.
   Vähä silti veikkaain ettei kestäis iPhonekaan vessanpyttyä.. :-D

   Delete
 4. iPhone 4S ollu kolme kuukautta ja takas Nokiaan en enää vaihtais. iPhonessa on ihan yhtä hyvä akku kuin muissakin, mut se kuluminen onkin usein siitä että sitä puhelinta on vaan yksinkertaisesti pakko räplätä koko ajan koska se on niin ihana ja täynnä kaikkea mahtavaa :D AppStoressa löytyyy ihan mahtava valikoima kaikkea mitä vaan ikinä tarvitset puhelimeen kitaratabeista angry birdsiin ja valokuvaussovelluksista herätyskelloihin. Puhelimessa on lisäks tosi hyvä kamera, älyttömän helppo, yksinkertanen ja mukava käyttää, netinkäyttö tosi sujuvaa eli tietokoneella ei tuu nykyään paljoa istuttua ja niin, se on iPhone... Onhan se totta että sitä puhelinta täytyy pitää tosi nätisti koska menee herkästi rikki mutta itelläkin on pari kertaa pudonnut pöydältä parkettilattialle ilman suojakuoria eikä miksikään ole mennyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alan koko ajan enemmän ja enemmän kallistuun iPhonen puolelle. Kuulostaa just niin silti et tarviin sen :-D Mä oon jo kattellu kaikkia hienoja suojakuoriakin siihen (mitä ei N9:n saa)!

   Delete
 5. Iphone 4! Ihan ykkönen :-) Mä diggaan ylikaike, hyvii sovelluksii, helppo selata nettiä, hyvii kuvia tulee ja muutenkin, suosittelen!! Ja mää laitan sen lataukseen joka ilta, automaattisesti, niinko oon ain kaikki muutki kännykät laittanu :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa niin kivalta :-P Mäkin yleensä laitan aina illalla lataukseen, ettei se akun kesto kauheesti haittais!

   Delete
 6. eei mitää iphonee......... se on vaan niin yliarvostettu. n9 ehottomasti jos sen joku sulle viel ostaa.

  ReplyDelete
 7. iphone on semmonen minkä omistaminen kuuluu kerran elämässä listaan jos sulla on mahdollisuus saada sellanen niin tietysti sä otat sen

  ReplyDelete
 8. mun mielestä ei oo järkeä ostaa kännykkää (tai mitään muutakaan) ihan vaan sen takia että se on IN just tietyllä hetkellä. Nyt on just pinnalla iPhonet ja macit mutta kannatan että katot muitaki vaihtoehtoja.
  Jotenki pistää aina ärsyttää sellanen että ostetaan joku juttu että voidaan sitte ''leijua'' sillä (siis esim. nyt blogeissa näkyy paljon kuvia iphonesta ja maceista, toisinku joistain muista, koska sehän ei oo nii ''coolii'' laittaa kuvia vanhasta nokian puhelimesta tai jostain tavallisesta mustasta compaq läppäristä)

  Tää kommentti ei ollu mitenkään just sulle tarkotettu, kunhan vaan kirjotin ku kaikki on sillee IPHONE TIETTY<333!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä tähän nyt sitte sanos :-D Mun kännykkä on puoliks hajonnu ja mulle luvattiin ostaa uus joten tottakai mä otan jonkun 'hienon ja kivan'. Osaks kantasolusiirron takiakin haluun perusnokialaista paremman, koska joudun olemaan kuukauden sairaalassa eristyksessä (että ois tekemistä). Se oli joko iPad (mulla on pöytäkone) tai uus kännykkä. Alunperin sen piti olla toi iPad, muttakun toi kännykkä sanoo nyt sopimustansa irti ni otan sen kännykän.
   Tottakai Applen tuotteista on coolimpaa laittaa kuvia, koska niissä on selvästi panostettu muotoiluun enemmän ja ovat täten esteettisempiä kun muut yleensä. Ei kuulu mun tapoihin leijua materialla vaikka mulla onkin nätti iMac :-) Tajusin kyllä sun pointin.

   Delete
 9. Suosittelen Nokiaa jos sulta tuppaa yhtään tippua kännykät maahan :---D iPhonesta menee näyttö helposti rikki ja en ees halua tietää miten monta kertaa mä olisin jo sen hajottanu kun toi kännykkä tuppaa aina vahingossa tippumaan... :---D Ota Nokia! ;---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei ne oikeestaan tipahtele :-D Oon silti jo suunnitellu miten iPhonen vuoraisin kaikilla mahdollisilla suojakuorilla..

   Delete
 10. Sait Liebster-blog palkinnon blogissani! :)
  http://carpediemabovo.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html

  ReplyDelete