04 May 2012

Päivä 01

klo 10.52
Miksi mun huuleen sattuu ja se on turvonnut? Ei jumalauta, oon imeny ittelleni fritsun huulen sisäpuolelle nukutuksen aikana. Uus ihonalainen kanyyli sattuu. Siirryn aikuispuolelle. Jännittää.

klo 11.30
Sattuu. En saa kipulääkettä.

klo 14.42
Kolmihanakanyylista repsotti joku juttu. Hoitajat puhuvat hepreaa. Yrittävät korjata tilannetta. Vesi valuu silmistä ja hoitaja kysyy 'Sattuuko kovin?'. Kyllä, ja itkettää. Kutsun tätä kidutukseksi.

klo 16.00
Söin kurkkua. Itkettää.

klo 16.42
Hän ei tulekkaan tänään. Oli hajonnut lääkärin soitosta. Anteeksi äiti, olet jo surrut tarpeeksi.

klo 17.37
Tämän piti olla päivä -7 ja siirron 0. 'Huonoja uutisia' sanoi lääkäri ja astui peremmälle. Kertoi möröistä joita oli löytynyt selkäydinnäytteestäni. Leukemiani oli uusinut. Siitä on nyt ehkä tunti, en tiedä, ajantaju on mennyt. Siirtoa ei voi tehdä päivänä joksi se suunniteltiin, joten tässä huoneessa oleskelen yli kuukauden päivät. Tulevaisuus on hämärää. Olen ameeba, itkettää. En tiedä onko mulla mahdollisuutta parantua, selviänkö mä. Ennuste huononee. Haluan kotiin.

klo 20.13
Rakkaani kärsii. Ja syypää olen minä. Kamala tunne. Haluan halata jokaista joka on mua joskus surrut, jokaista joka on mulle jotain kaunista joskus sanonut. Verbaalisesti olen kykenemätön antamaan vastausta teille.

klo 21.02
Pienet asiat menettää merkityksensä.

21 comments:

 1. Mielettömästi voimia!!♥

  ReplyDelete
 2. En edes voi ymmärtää, miltä susta tuntuu, mutta hirmuisesti voimia sinne! Toivon tosissaan, että kaikki muuttuu hyväksi! ♥ Sulla on niin ihana blogi! :)

  ReplyDelete
 3. Surullista luettavaa, mutta sun täytyy vaan taistella ja uskoa, että sä paranet! Mä ainaki uskon!

  ReplyDelete
 4. huhhuh, voimia ihan hirveesti!

  ReplyDelete
 5. voi ei :( toivon tosissaan et selviät ja kaikki menee hyvin ! super paljon voimia <3 en voi edes kuvitella miten kamalalta susta tuntuu

  ReplyDelete
 6. lähetän sulle hirveesti voimii ja toivoo, toivottavasti kaikki kääntyy viel parhain päin :(<3 oot mahtava tyttö

  ReplyDelete
 7. Voimia sulle <3 mä niin tiiän miltä tuntuu olla syöpää sairastavan läheinen, meillä oli vain asiat toisin päin.. Et sä saa ajatella että sun takia muut kärsii, ei se niin mee !

  ReplyDelete
 8. Voimia rakas Veera <3 <3

  ReplyDelete
 9. Ihan mieletöntä huomata tuntemattomienkin välittävän. Oon ihan sanaton, ootte kultasia. Kiitos kaikille ♥

  ReplyDelete
 10. mä ehkä joskus vielä uskallan kommentoida omalla nimelläni. Ihan kauheesti voimia sulle en edes viiti uskotella että voisin kuvitella miltä susta tuntuu. Jos voisin ottaisin kuitenkin osan sun tuskasta, vaikka en ees tunne sua kunnolla mulla on aivan järjettömän paha olo sun puolesta. Koita selvitä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ Piristy, kyllä mä selviän. Se on pakko :-)

   Delete
 11. Voimia Veera! Oot vahva tyttö <3

  ReplyDelete
 12. Tuun huomenna kattomaan sua♥ Oot mun ajatuksissa joka ikinen hetki! Ottaisin sulta puolet sun tuskista pois jos vaan pystyisin... Haluaisin viedä tätä taakkaa sun harteilta.. Voimia rakas♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä niin kiva nähdä! Voi Verna, sulla on jo ihan tarpeeks paskaa niskassa ja silti oot noin kultanen. Samoin sulle ♥

   Delete
 13. Paljon voimia sinne! ♥ Kyllä sinä vielä selätät sen pirun taudin!

  ReplyDelete